Spațiu verde pentru Popești Leordeni

Captura-de-ecran-din-2022.09.17-la-09.52.37

Comunitatea din Popești Leordeni a identificat ca problemă majoră de mediu în localitate dezvoltarea de proiecte imobiliare fără norme specifice de respectare a unui minim de spațiu verde pentru suprafețele construite. Echipa Ecopolis a colaborat cu consilieri locali din Popești și au realizat o hotărâre de consiliu local prin care propun norme clare pentru spațiile verzi din localitate. 

Pentru îmbunătățirea permanentă a aspectului edilitar al orașului Popești-Leordeni, în vederea asigurării unui mediu civilizat, sănătos și confortabil de viață pentru locuitorii orașului Popești-Leordeni, care să îndeplinească normele igienico-sanitare consilierii propun spre aprobare un proiect de hotărâre privind stabilirea suprafețelor minime de spații verzi și a numărului minim de arbuști, arbori și pomi fructiferi aferente tuturor tipurilor de construcții realizate pe teritoriul administrativ al orașului Popești-Leordeni. 

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind stabilirea suprafețelor minime de spații verzi și a numărului minim de arbori, aferente construcțiilor realizate pe teritoriul administrativ al orașului Popești-Leordeni 

Leave a comment