Stiri

via Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis

Concurs de afaceri pentru județul Brăila!

In perioada 1-21 noiembrie 2018, Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis organizeaza concursul de afaceri in cadrul proiectului Start-Up Plus 2016 Antreprenori de Succes in Regiunea de Sud-Est, ID POCU 82/3/7/106079 pentru judetul Braila.

» Citeste intreg articolul...


Invitatie de participare la achizitia de servicii pentru organizare de evenimente

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis ii invita pe cei interesati sa depuna oferte pentru Achizitia directa de:

Servicii hoteliere – COD CPV 55100000-1, Servicii pentru evenimente – COD CPV 79952000-2, si Servicii de transport- COD CPV 60100000-8în cadrul Proiectului “Politici Publice pentru Dezvoltare Durabila”, Cod proiect 112992. 


» Citeste intreg articolul...


Politici de mediu pentru un viitor în România

Calitatea aerului, a apei și a solului, protejarea pădurilor, gestionarea deșeurilor si programele naționale de finanțare a proiectelor de mediu vor fi monitorizate, evaluate și îmbunătățite de o rețea de organizații neguvernamentale cu expertiză de mediu și parteneri sociali în perioada iunie 2018- septembrie 2019. 

» Citeste intreg articolul...


Invitatie de participare la achizitia directa Servicii IT si webdesign

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis invita operatorii economici sa transmita oferte pentru Achizitia de Servicii IT si WebDesign.

» Citeste intreg articolul...


Invitatie de participare la achizitia directa Servicii cazare si Servicii pentru evenimente

 

» Citeste intreg articolul...


Comunicat de presa: Bucureștenii, otrăviți pentru încă 10 ani!

 

Agenția pentru Protecția Mediului București autorizează pentru încă 10 ani funcționarea celui mai mare poluator din Sectorul 1, Groapa de gunoi Iridex, deși Bucureștiul se află în procedură de infringement cu privire la calitatea aerului. 

» Citeste intreg articolul...


Invitatie participare achizitie directa Servicii video si fotografice

Asociatia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, prin prezenta, va invita sa depuneti oferta pentru Achizitia directa de servicii video si fotograficein cadrul proiectului "DeltaCraft 2.0.",  cofinanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional in cadrul sesiunii de finanțare I 2017, aria tematica Patrimoniu cultural imaterial.

» Citeste intreg articolul...


Invitatie participare procedura de achizitie servicii cazare si transport persoane

Asociatia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis,  va invita sa depuneti ofertele pentru Achizitia de servicii cazare si transport persoanein cadrul proiectului "DeltaCraft 2.0.",  cofinanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional in cadrul sesiunii de finanțare I 2017, aria tematica Patrimoniu cultural imaterial.

» Citeste intreg articolul...


Conferinţă finală a proiectului ECOPartner – Parteneriat pentru Eco-Inovare

Centrul Naţional pentru Producţie şi Consum Durabile împreună cu Asociaţia Clusterelor din România şi Asociaţia Genoveză pentru Dezvoltarea Economiei Circulare din Elveţia a a  sustinut vineri 24 martie 2017 ora 10 la Hotel Ramada Plazza, Bucureşti, Conferinţă finală a proiectului "ECOPartner – Parteneriat pentru Eco-Inovare"

» Citeste intreg articolul...


Reteaua Romana pentru Eco-Inovare

Reteaua Romana pentru Eco-Inovare, creata in iunie 2016, reprezinta un parteneriat public-privat format din  17 organizatii, ministere, universitati, institute publice de cercetare, asociatii profesionale si sectoriale, clustere, companii private, organizatii non-guvernamentale si experti.

» Citeste intreg articolul...


Pagina: 12345678910