Parteneri

Multumim!

GR.png

Jooble

Este site-ul elaborat cu scopul unic de a vă ajuta în găsirea unui loc de muncă demn. Jooble este cea mai mare sursă informaţională din România, lider printre portalurile de angajare. Pe jooble veţi găsi toate ofertele de muncă disponibile în prezent.

Vizitaţi acum http://ro.jooble.org/

 GR.png

Asociatia Green Revolution

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution, primul ONG de ecologie urbana, a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar "sanatatea" oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principia verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati, Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.


 logo_sdd.png

Salvati Dunarea si Delta

In lupa cu oamenii pentru binele naturii. Si, in final, pentru binele oamenilor. Asociatia Salvati Dunarea si Delta (aka "Salvati Delta") este o organizatie non-guvernamentala infiintata in mai 2004 in scopul protejarii Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.
www.salvatidelta.ro


 logo terra.jpg

Terra Mileniul III
Fundaţia TERRA Mileniul III este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit de protecţie a mediului. Misiunea organizaţiei TERRA Mileniul III este de a desfăşura programe ecologice în vederea conştientizării populaţiei asupra efectelor schimbărilor climatice şi de a promova programe de dezvoltare durabilă la nivel naţional, regional şi global.
www.terraiii.ngo.ro


 logo_ALMA.png

Alma RO
Asociatia ALMA-RO s-a constituit în august 001, ca urmare a initiativei unui grup de experti în domeniile administratie publica, dezvoltare durabila si rezolvarea conflictelor. Obiectivele ALMA-RO sunt îmbunatatirea nivelului de expertiza a administratiei publice, promovarea dezvoltarii durabile si participarea la rezolvarea alternativa a conflictelor de mediu.
www.alma-ro.ngo.ro


logo WWF.jpg 

WWF
WWF (World Wide Fund for Nature) a început să lucreze în România încă de la mijlocul anilor ’90, sprijinind proiectele de protecţie si refacere a zonelor umede din Delta Dunării.

WWF Programul Dunăre-Carpaţi lucreaza în prezent la nivel regional şi naţional cu o echipă care deruleaza proiecte în domenii precum: conservarea şi administrarea durabilă a ariilor naturale protejate; protecţia diferitelor specii de faună şi floră; refacerea zonelor naturale afectate de intervenţia umană; dezvoltarea activităţilor economice tradiţionale şi inovatoare care asigură administrarea durabilă a resurselor naturale şi prosperitatea comunităţilor locale; sprijinirea dezvoltării capacităţii de acţiune în domeniul conservării naturii a partenerilor locali – instituţii, comunităţi, alte organizaţii ne-guvernamentale; îmbunătăţirea şi aplicarea corectă a legislaţiei pentru protecţia mediului.

romania.panda.org


 logo_mn.png

Mare Nostrum
Punând accentul pe parteneriat si respectul fata de mediul înconjurator, Mare Nostrum activeaza în directia constientizarii publice, a educatiei ecologice si creeaza presiune fata de factorii decizionali.

Mare Nostrum este o organizatie deschisa tuturor cetatenilor preocupati de degradarea mediului litoralului românesc, a carei misiune este de a determina schimbarea practicilor si atitudinilor actuale ale comunitatilor locale, factorilor de decizie si altor grupuri de interese, cu cele care asigura conservarea si utilizarea rationala a resurselor naturale din zona costiera româneasca. Punând accentul pe parteneriat si respectul fata de mediul înconjurator, Mare Nostrum activeaza în directia constientizarii publice, a educatiei ecologice si creeaza presiune fata de factorii decizionali, pentru protectia efectiva a mediului Marii Negre si zonei costiere românesti.
www.marenostrum.ro


 logo CeRe.jpg

CeRe
Centrul de Resurse pentru Participare s-a nascut din convingerea ca participarea publica nu este doar un moft, ci un principiu, care, daca este folosit in adevaratul sens, poate aduce un castig important comunitatilor din tara noastra. Misiunea CeRe este de a sprijini organizatiile neguvernamentale si institutiile publice in insusirea principiilor si aplicarea metodelor de participare publica.

www.ce-re.ro


 

Asociatia Salvati Bucurestiul

 www.salvatibucurestiul.ro


 

ATU (Asociatia pentru Tranzitie Urbana)

ATU - organizaţie non-guvernamentală care derulează proiecte pe teme legate de dezvoltare urbană durabilă: transparenţa decizională şi democraţia participativă, ameliorarea condiţiilor de locuire, îmbunătăţirea calităţii spaţiilor publice, identitate şi memorie în spaţiul urban, protecţia patrimoniului, combaterea excluziunii sociale în cartierele aflate în sărăcie extremă.


 sigla AMP NOUA (mic).jpg

ActiveWatch (Agentia de Monitorzare a Presei)

www.activewatch.ro


 

Eco Civica

www.eco-civica.ro


 

Militia Spirituala