CampaniiDirectioneza 2% din impozitul pe venit Asociatiei Centrul pentru Politici Publice Ecopolis completand Formularul 230 sau 200

Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor, posibilitatea de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2018, catre o organizatie neguvernamentala (asociatie, fundatie etc).

» Citeste intreg articolul...


TRADIȚIILE ROMÂNEȘTI NU TREBUIE SĂ SE PIARDĂ!

Economia socială înseamnă o șansă dată persoanelor defavorizate de a-și crește calitatea vieții din punct de vedere social și economic.

Noi, Ecopolis, am reușit prin intermediul finanțărilor nerambursabile să derulatăm câteva proiecte majore care au avut drept scop și rezultat cel puțin facilitarea accesului la o viață mai bună a acestor categorii de persoane.

» Citeste intreg articolul...


Sprijiniți persoanele din grupuri vulnerabile recent incluse pe piața muncii!

Codul Fiscal permite companiilor ca până pe 31 decembrie 2015 să direcționeze 20% din impozitul pe profit către o organizație nonguvernamentală. Banii donați vor fi deduși din impozitul plătit la începutul anului 2016. În cazul în care până la 31 decembrie nu veți redirecționa cei 20% din impozitul pe profit banii vor fi virați integral către bugetul de stat.

» Citeste intreg articolul...


Parcul Natural Vacaresti - O oaza in desertul de beton

Vacarestiul TREBUIE sa devina arie protejata, pentru ca Bucurestiul are nevoie de un Parc Natural si nu-si poate permite ratarea acestei sanse unice!

» Citeste intreg articolul...


Ia-ti asigurarea anuala de mediu. Numai 2% din impozit. Obligatoriu.

Te vrem asigurat. Din acest motiv am decis sa emitem Asigurarea anuala de mediu 2% de care sa beneficieze toti cei care redirectioneaza 2% din impozitul lor pe profit catre Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis.

» Citeste intreg articolul...


Ajuta-ne sa-ti spunem de rau!

Daca vrei sa faci ceva in legatura cu asta, poti incepe prin a ne da cei 2% din impozitul tau. Vei finanta eforturile Ecopolis de a convinge autoritatile sa puna in aplicare masurile minimale necesare pentru reducerea poluarii aerului. In plus vei sprijini monitorizarea continua a calitatii aerului pentru ca tu sa stii mereu ce pericole iti ameninta sanatatea.

» Citeste intreg articolul...


Cu pistele curate

Pentru biciclistii care se "impiedica" de masinile parcate ilegal pe pistele de bicicleta si care sunt deja frustrati de… neatentia soferilor auto, Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis a gandit o campanie de guerrilla: trei modele de stickere cu mesaje numai bune de lipit pe parbrizele, aripile, rotile si oglinzile automobilelor abandonate in contravenienta de catre soferi.

» Citeste intreg articolul...


Forumul ONG-urilor de mediu 2010

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis impreuna cu asociatiile Alma-RO, Terra Mileniul III, Salvati Dunarea si Delta, Fundatia pentru parteneriat si cu sprijinul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile anunta Forumul ONG-urilor de mediu si Conferinta "Dezvoltare durabila si resurse umane", care vor avea loc in perioada 14-17 octombrie 2010 la Brasov.

» Citeste intreg articolul...


Pagina: 1